Për Ne

Emri i Korporatës "Dukagjini" është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë private.

Në saje të punës këmbëngulëse dhe të palodhshme të Ekrem Llukës, në vitin 1987 filloi punën ndërmarrja Librare Botuese Tregtare "Dukagjini", e cila shumë shpejt u bë një nga bartëset më të rëndësishme të zhvillimit ekonomik në komunën e Pejës dhe më gjerë. Rrita e korporatës "Dukagjini" është e lidhur, para se gjithash, me shtypshkronjën.

Lexo më shumë
  • “ Mundohemi që krahas mundësive të krijojmë mirëqenie për ekipin. Për korporatën që është familje dhe shtëpi më shumë se sa vend pune. ”

    Korab Lluka - Anëtar i bordit
  • “ Të punosh në korporatën Dukagjini është shkollë në vete. Është mësim që të shërben gjithë jetën. Presidenti Lluka është lokomotivë që duhet ndjekur. ”

    Ermal Panduri - Drejtor në RTV Dukagjini
430

Të punësuar

12

Zyra në Kosovë

31

Investime të bëra

22

Bursa shkollore në vite

Rr. Ismail Qemali
Nr. 2, 30000, Pejë
039 433 093, 039 432 025

Rr. Hajdar Dushi Nr.
6, 10000, Prishtinë
038 244 031, 038 244 032