Dukagjini HD

01.06.2015

TV Dukagjini është në proces reformues gjë që do ta bëjë që do të bëjë që nga një televizion lokal të zhvillohet në një TV nacional me qasje krejtësisht alternative të programit dhe informimit. Por tjerash TV Dukagjini është bërë ndër të paktët transmetues televiziv në Kosovë që transmetim në HD.

Rr. Ismail Qemali
Nr. 2, 30000, Pejë
039 433 093, 039 432 025

Rr. Hajdar Dushi Nr.
6, 10000, Prishtinë
038 244 031, 038 244 032