TV Dukagjini

12.01.2016

Suksesi i radio Dukagjinit do t`i hapte rrugën televizionit. Ishte konceptuar si një media lokale për rrafshin e Dukagjinit dhe do të funksiononte si e tillë për më shumë se një dekadë. Tash është TV nacionale me qasje krejtësisht alternative dhe e plasuar lart në tregun kosovar në kohë rekorde. Është TV stacioni më informues në vend.

Rr. Ismail Qemali
Nr. 2, 30000, Pejë
039 433 093, 039 432 025

Rr. Hajdar Dushi Nr.
6, 10000, Prishtinë
038 244 031, 038 244 032