Themelon shtypshkronjën Dukagjini

12.01.2016

Shtypshkronja e parë me karakter privat në Kosovën që asokohe ishte njësi e veçantë në kuadër të Federatës së Ish Jugosllavisë. Del që të jetë investim me vend dhe e lehtëson shtypin që nuk ishte shërbim i lehtë për atë kohë. Shtypshkronja në ditët e sotme është ndër më modernet në rajon.

Kësisoj një makinë e vjetër e tipit “TIPO” në vitin 1987 do të bëhej mjeti i parë i punës së korporatës tash më moderne në rajon.

Rr. Ismail Qemali
Nr. 2, 30000, Pejë
039 433 093, 039 432 025

Rr. Hajdar Dushi Nr.
6, 10000, Prishtinë
038 244 031, 038 244 032