Krijohet shtëpia botuese dhe hapen libraritë e para nëpër Kosovë

12.01.2016

Krahas suksesit të shtypshkronjës në njërën anë dhe nevojës për libra në një sistem paralel të mësimit në anën tjetër u bë e domosdoshme edhe shtëpia botuese. Ajo vazhdon të mbetet ndër më të mëdhatë në Kosovë dhe ka një rrjet librarish, përfshirë librarinë më prestigjioze në Kosovë që gjendet në sheshin kryesor të Prishtinës.

Rr. Ismail Qemali
Nr. 2, 30000, Pejë
039 433 093, 039 432 025

Rr. Hajdar Dushi Nr.
6, 10000, Prishtinë
038 244 031, 038 244 032