Dukagjini construction

12.01.2016

Na bënë krenar rrëfimi i numrit të madh të familjeve që përjetojnë çdo ditë në shtëpitë e banesat e tyre komoditetin që krijohet si rezultat i kujdesit të lartë dhe etikës nga ka kjo kompani gjatë ndërtimit.

Rr. Ismail Qemali
Nr. 2, 30000, Pejë
039 433 093, 039 432 025

Rr. Hajdar Dushi Nr.
6, 10000, Prishtinë
038 244 031, 038 244 032