Radio Dukagjini

1999

Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /nfs/c03/h05/mnt/55297/domains/dukagjinigroup.com/html/wp-content/plugins/timeline-express/classes/class.timeline-express.php on line 828
Announcement Date : January 1, 1999

Është transmetuesi më i madh radiofonik në Kosovë. Radio stacioni më me ndikim dhe me dëgjueshmërinë më të lartë. Duke pasur frekuencë nacionale dhe duke ofruar program alternativ ka arritur që të bëjë diferencën me radiostacionet tjera, diferencë që thellohet dita ditës.

Rr. Ismail Qemali
Nr. 2, 30000, Pejë
039 433 093, 039 432 025

Rr. Hajdar Dushi Nr.
6, 10000, Prishtinë
038 244 031, 038 244 032